Om oss

Vi är ett bolag grundat på viljan att göra riktigt bra och snygga installationer samtidigt som vi ser till att kunderna känner sig delaktiga i processen. Alltför många tillfällen får kunder vänta många månader på installation utan någon som helst information om vad som händer. Vi vill säkerställa snabba installationer genom att erbjuda produkter som vi vet finns tillgängliga samtidigt som vi vill ha en tät kunddialog så kunderna vet vad som händer.

Tillsammans med en stor portion yrkesstolthet ser vi till att kundernas anläggningar håller högsta kvalitet! 

Vi utgår från Nacka och har vår starkaste kundbas just i Nacka och Värmdö. Men vi gör självklart installationer i hela Stockholm. :-) 
Så vare sig du bor i Huddinge, Tyresö, Älvsjö, Täby, Sollentuna, Spånga eller på annan ort i Storstockholm så kan vi hjälpa er.

Erfarna elektriker

Nacka Sol AB är grundat med stor erfarenhet av elinstallationer och har därmed hög kompetens samt förståelse för vad som krävs för att en installation av en solcellsanläggning ska utföras på ett hållbart sätt.

Erfarna hantverkare

Tack vare en samlad erfarenhet på över 20 år av olika bygg- och installationsprojekt kan vi stolt säga att vi vet vad vi håller på med. Ni kan känna er trygga med att installationen är gjord enligt konstens alla regler. Nåt annat finns inte för oss.

Trygg projektering

Då grundarna av  Nacka Sol AB har lång erfarenhet av verksamhet i solcellsbranschen, tillsammans med civilingenjörsutbildning i grunden, ser vi till att projekteringen av er installation håller högsta klass.